Ayka kanimakkara
Ayka kanimakkara Ayka kanimakkara

Ayka kanimakkara

Tuotetta rajoitettu erä.
4,90 €
Sisältää alv. 14 %

Maistuva Ayka kanimakkara treeninamiksi tai ruoaksi, sisältää vain kania ja tapiokaa. Maistuva palkkio onnistuneeseen koulutukseen!

Saatavuus 1 kpl

Kanimakkara sisältää 97% kananlihaa ja 3% tapiokaa, joten se sopii mainiosti niin ruuaksi kuin treenimakkaraksi, palkinnoksi tai muuten vaan superherkuksi!

Kaikki Ayka makkarat ovat monoproteiinisia, mikä tarkoittaa yhden proteiinilähteen tuotetta. Makkara on gluteeniton ja viljaton, joten se sopii täydellisesti allergisemmallekin koiralle. Helppo viipaloida ja kuutioida siisteiksi paloiksi. Makkara ei sotke taskuja ja käsiä eikä murene taskunpohjalle, vaan sen koostumus on ihanteellienn treeninamiksi. Valmistettu EU:n alueella.

Ravintosisältö: Proteiini 17,3%, rasva 10,7%, raakakuitu 5,1%, tuhka 2,7%, kosteus 64,2%, A-vitamiini 4400 IU / kg, D-vitamiini 300 IU / kg, E-vitamiini 48 mg / kg

Säilytys: viileässä ja kuivassa. Avaamaton pakkaus säilyy huoneenlämmössä, avattu pakkaus säilyy noin 3 päivää jääkaapissa. Voit pilkkoa makkaran sopiviksi paloiksi ja pakastaa pienemmissä annospusseissa, jotka voi napata sulamaan ennen treenejä.

Vinkki: Koiran koulutuksessa onnistumisessa olennaista on rakentaa koiralle haluttuun asiaan motivaatio. On kyse sitten noseworkin hydrolaattituoksusta tai vaikkapa noutokapulan pidosta.
Onnistumiseen vaikuttaa paitsi itse palkkio, myös palkkion ajoitus ja suunta.

Arvostelut 0 arvostelua
Uutta!
Uusi
Jokke saalislelu kaninkarvalla
16,90 €
Uusi
Jokke Jungle ball
27,90 €
Uusi
Jokke kaninkarvalelu joustokahvalla ja vingulla