Alpha Spirit -herkku 35g
Alpha Spirit -herkku 35g Alpha Spirit -herkku 35g

Alpha Spirit -herkku 35g

Tuotetta rajoitettu erä.
1,40 €
Sisältää alv. 14 %

Lihaisa ja viljaton herkku 35g pikkupakkauksessa. Eri makuja (kalkkuna, maksa). Kätevä pikkupakkaus mukaan otettavaksi.

Saatavuus 19 kpl

Koirien Alpha Spirit Snacks koiranherkut on valmistettu luonnollisista ainesosista. Palkitse koirasi pienillä paloilla elinvoimaa - palkitse koirasi alfa-hengellä. Pieniä annoksia koiran olemusta, pieniä puraisuja identiteettiä, pieniä villejä muistoja.

Täydennysruoka koirille, 35g uudelleensuljettavassa pakkauksessa.

Sisältö KALKKUNA: 35% tuoretta kalkkunaa, 20% tuoretta kanaa, 20% tuoretta kokokalaa, 10% tuoretta sianmaksaa, hydrolysoitua tärkkelystä, kasviglyseriini (USP)

Sisältö MAKSA: 35% tuoretta sianmaksaa, 30% tuoretta kanaa, 20% tuoretta kokokalaa, hydrolysoitua tärkkelystä, kasviglyseriini (USP) 

Analyysi: Raakaproteiini 26%, Raakarasva 10%, Raakakuitu 1%, Raakatuhka 6,5%, Kosteus 28%

Tuote on valmistettu tuoreesta lihasta ja kalasta. Yhteen kiloon (1kg) tätä koirille tarkoitettua herkkua tehdessä on käytetty 1,68kg tuoretta lihaa ja 0,42kg tuoretta kalaa. Tuoreet raaka-aineet käsitellään matalassa lämpötilassa säilyttäen kaikki niiden ravinteet, vitamiinit ja mineraalit. Tämä tuote ei sisällä lisättyä rasvaa, viljaa tai gluteenia.

Tämän Alpha Spirit -tuotteen parhaat puolet:

  • Viljaton ja gluteeniton
  • Ei sisällä lihajauhoja
  • Sitä ei tehdä ekstruusiotekniikoilla, ei ole puristettu kuumassa lämpötilassa
  • Kaikki rasvat ovat peräisin luonnollisista lähteistä: lihasta ja kalasta
  • Valmistettu paikallisten yritysten ainesosista Espanjassa

Valmistusprosessi: Ainutlaatuinen ja hellävarainen kylmäpuristusmenetelmä (tenderize technology) on valmistusprosessi, jossa käytetään kylmän maseroinnin esikäsittelyä ja kuivattamista, jolloin saadaan erinomaisesti sulavia tuotteita, joissa on käytetty vain raaka-aineiden omia nesteitä. Ruoasta on pidetty huolta koko sen valmistusprosessin ajan tuotteen lopullisen laadun takaamiseksi. Siinä käytetään valmistuksen huipputeknologiaa, joka ei altista tuotetta korkeille lämpötiloille tai käytä keinotekoisia lisiä. Tämä prosessi on samanlainen kuin kotona tapahtuvan ruoan tekeminen, mikä takaa, että tuotteella on korkeat ravintoarvot ja on siksi terveellisempi lemmikeille.

Käyttösuositukset: Herkkujen osuus päivän energiatarpeesta ei saisi ylittää 10%:a. Pidä aina tuoretta ja puhdasta vettä lemmikin saatavilla. Säilytä tuotetta viileässä, kuivassa paikassa, suojattuna auringonvalolta.


Vinkki: Koiraa, joka ei ole yhtään kiinnostunut ohjaajastaan on haastavaa kouluttaa. Siksi koiran kontaktia ohjaajaan kannattaa opettaa ja vahvistaa paljon. 

Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet
Yhteensopivat tuotteet
Uutta!
Uusi
Pala Kana raakaruoka 1kg
Pala Kana raakaruoka 1kg
32,90 €
Uusi
Pala Kana raakaruoka 100g
5,50 €
Uusi
Pala Kalkkuna, Ankka ja Silli 100g
5,50 €
Uusi
Pala Kani, Silli & Lohi 100g
5,50 €
Uusi
Naudan niskajänne
3,90 €