Suomi-sarja: Zayma keinokarvalelu verkkopallolla
Suomi-sarja: Zayma keinokarvalelu verkkopallolla Suomi-sarja: Zayma keinokarvalelu verkkopallolla Suomi-sarja: Zayma keinokarvalelu verkkopallolla

Suomi-sarja: Zayma keinokarvalelu verkkopallolla

Tuotetta rajoitettu erä.
28,90 €
Sisältää alv. 24 %

Vastustamaton verkkopallo, jossa keinokarvaosa. Kauniin sinivalkoisissa Suomen väreissä.

Saatavuus 8 kpl

Tämä lelu houkuttaa koirasi vauhdikkaisiin leikkeihin niin treeneissä kuin kotonakin! Lelun päässä on keinokarvaosa ja JW Pet Hol-ee Roller -verkkopallo. Kaunis Suomi- sarja kaikille sinivalkoisille kotimaastaan ylpeille. 

Softshell-vuorattu joustokahva tekee vetoleikeistä miellyttävät sekä koiran niskalle että ohjaajan käsille. Lelun kaikki saumat on ommeltu kestävällä langalla. Ethän kuitenkaan jätä koiraa valvomatta lelun kanssa - Zayma-lelut ovat parhaimmillaan koiran ja omistajan yhteisissä leikkihetkissä! Lelun voi pestä koneessa 30 asteen ohjelmalla.

Kolme eri kokoa

S-koko: pituus ilman palloa 45cm, moppiosa 12cm. Pallon halkaisija n. 5cm. Käsilenkin leveys 25mm. 

M-koko: pituus ilman palloa 50cm, josta moppiosa 18cm. Pallon halkaisija n. 8,7cm. Käsilenkin leveys 25mm.

L-koko: pituus ilman palloa 65cm, josta moppiosa 23cm. Pallon halkaisija n. 11,5cm. Käsilenkin leveys 25mm.


Vinkki: Toisille koirille esimerkiksi leikkiminen on paljon palkitsevampaa kuin herkkujen syöminen. Seuraamalla koirasi käyttäytymistä, saat nopeasti käsityksen siitä millaisten asioiden eteen tämä on valmis työskentelemään. Kokeile rohkeasti erilaisia palkitsemistapoja, sillä koirasi kyllä kertoo mistä se on mielissään.

Arvostelut 0 arvostelua