Suomi-sarja: Zayma moppilelu verkkopallolla
Suomi-sarja: Zayma moppilelu verkkopallolla Suomi-sarja: Zayma moppilelu verkkopallolla Suomi-sarja: Zayma moppilelu verkkopallolla

Suomi-sarja: Zayma moppilelu verkkopallolla

Tuotetta rajoitettu erä.
27,90 €
Sisältää alv. 24 %

Vastustamaton verkkopallo, jossa moppiosa. Kauniin sinivalkoisissa Suomen väreissä.

Saatavuus 5 kpl

Tämä lelu houkuttaa koirasi vauhdikkaisiin leikkeihin niin treeneissä kuin kotonakin! Lelun päässä on moppikarva ja JW Pet Hol-ee Roller -verkkopallo. Kaunis Suomi- sarja kaikille sinivalkoisille kotimaastaan ylpeille. 

Softshell-vuorattu joustokahva tekee vetoleikeistä miellyttävät sekä koiran niskalle että ohjaajan käsille. Lelun kaikki saumat on ommeltu kestävällä langalla. Ethän kuitenkaan jätä koiraa valvomatta lelun kanssa - Zayma-lelut ovat parhaimmillaan koiran ja omistajan yhteisissä leikkihetkissä! Lelun voi pestä koneessa 30 asteen ohjelmalla.

Kolme eri kokoa

S-koko: pituus ilman palloa 45cm, moppiosa 12cm. Pallon halkaisija n. 5cm (XS). Käsilenkin leveys 25mm. 

M-koko: pituus ilman palloa 50cm, josta moppiosa 18cm. Pallon halkaisija n. 8,7cm (S). Käsilenkin leveys 25mm.

L-koko: pituus ilman palloa 65cm, josta moppiosa 23cm. Pallon halkaisija n. 11,5cm (M). Käsilenkin leveys 25mm.


Vinkki: Koiran arvostus eri palkkoja kohtaan on aina jatkuvassa muutoksessa. Siihen mikä tällä hetkellä koirasta on super-ihanaa, voi kuukauden päästä koira suhtautua jopa välinpitämättömästi. Palkkion arvoon vaikuttavat mm. sen saatavuus, ympäristö, koiranvireystila ja tuntemukset ja monet muut tekijät. Kannattaakin varata tilanteisiin varalle myös muita palkitsemistapoja.

Arvostelut 0 arvostelua