Suomi-sarja: Zayma saalislelu keinokarvalla ja fleecehapsuilla
Suomi-sarja: Zayma saalislelu keinokarvalla ja fleecehapsuilla Suomi-sarja: Zayma saalislelu keinokarvalla ja fleecehapsuilla Suomi-sarja: Zayma saalislelu keinokarvalla ja fleecehapsuilla Suomi-sarja: Zayma saalislelu keinokarvalla ja fleecehapsuilla

Suomi-sarja: Zayma saalislelu keinokarvalla ja fleecehapsuilla

Tuotetta rajoitettu erä.
33,90 €
Sisältää alv. 24 %

Ihanan pörröinen keinokarvalelu pitkällä saalisnarulla ja houkuttelevilla fleecehapsuilla, kauniin sinivalkoisissa Suomen väreissä!

Saatavuus 2 kpl

Tämä muhkea lelu villitsee koiran leikkiin niin treeneissä kuin kotonakin. Kaunis Suomi-sarja kaikille sinivalkoisille kotimaastaan ylpeille!

Lelussa on pitkä joustokahva, jonka avulla lelua on helppo lennättää maata pitkin, ja sen päässä on saalistettava keinokarvatupsu ja ihanat fleecehapsut. Saumat on ommeltu vahvalla tikillä, ja käsilenkissä on softshell-vuoraus takaamaan myös kaksijalkaisen leikkijän mukavuuden. Huomioithan, että Zayma-lelut ovat parhaimmillaan omistajan ja koiran yhteisissä leikeissä, ethän jätä koiraa valvomatta lelun kanssa. Tämän lelun voi pestä 30 asteessa pesukoneessa.

Vinkki:  Kaikki koirat eivät juokse pallon perässä, nouda tai rakasta vetoleikkejä ohjaajan kanssa. Tällaiset koirat saattavat kuitenkin rakastaa jahtaamista ja saaliin perässä juoksemista. Moppilelulla saat koiran mieleisen leikin helposti aikaan!

Arvostelut 0 arvostelua