Suomi-sarja: Zayma lampaankarvalelu
Suomi-sarja: Zayma lampaankarvalelu Suomi-sarja: Zayma lampaankarvalelu Suomi-sarja: Zayma lampaankarvalelu

Suomi-sarja: Zayma lampaankarvalelu

Tuotetta rajoitettu erä.
22,40 €
Sisältää alv. 24 %

Ihanan pörröinen lampaankarvalelu joustokahvalla, sinivalkoisissa Suomen väreissä!

Saatavuus 1 kpl

Vastustamaton, käsintehty lampaankarvalelu innostaviin leikkeihin treeneissä ja kotona. Kaunis Suomi-sarja kaikille sinivalkoisille kotimaastaan ylpeille!

Joustokahva on ystävällinen koiran niskalle sekä leikkijän käsille, ja pörröinen lampaankarva houkuttaa jahtaamiseen sekä retuuttamiseen. Käsilenkissä on softshell-vuoraus ja kaikki saumat on ommeltu kestävällä langalla. Huom! Ei kestä konepesua. Zayma-lelut ovat parhaimmillaan omistajan ja koiran yhteisissä leikkihetkissä, ethän jätä koiraa valvomatta lelun kanssa.

Kolme kokoa:

S: max. 10-12kg koirille. Pituus noin 45cm, josta lampaankarvaosuus noin 15cm, kahvan leveys 25mm.

M: max, 20-25kg koirille. Pituus noin 54cm, josta lampaankarvaosuus noin 19cm. Kahvan leveys 25mm.

L: yli 15kg koirille. Pituus noin 62cm, josta lampaankarvaosuus noin 24cm. Kahvan leveys 25mm.

Vinkki: Kahden lelun leikillä koiralle on helppo opettaa irroittamista. Lelujen tulisi olla samanlaiset, jotta koira ei arvoita toista lelua paremmaksi. Leikitä koiraa toisella lelulla. Lopeta itse vetäminen, mutta pidä lenkistä kiinni. Ala sitten toisella kädellä heiluttaa toista lelua, kunnes koira tarttuu uuteen leluun. Leikitä hetki ja toista sama kuin edellä. Lisää käsky eli vihjesana, kun koira on päässyt leikin juonesta kiinni. Sano vihje (käsky) juuri, kun koira on irrottamassa toisesta ja ala leikittää toisella lelulla. 
Jatkossa toista lelua ei tarvitse olla valmiina näkyvillä. Sano vihje koiralle joka leikkii lelulla ja palkitse toisella. 

Arvostelut 0 arvostelua