Helsitar PK-treenitasku
Helsitar PK-treenitasku Helsitar PK-treenitasku Helsitar PK-treenitasku

Helsitar PK-treenitasku

Tuotetta rajoitettu erä.
45,00 €
Sisältää alv. 24 %

Helsitar PK-treenitasku on suomalaista työtä, ja sopii niin treeneihin kuin lenkeillekin. Valmistettu vahvasta enstex-kankaasta.

Saatavuus 10 kpl

Aito ja alkuperäinen treenitasku, suomalaista suunnittelua ja työtä.

Vahvaakin vahvempi enstex-kangas.Edessä isot palkkaustaskut ja takana yksi yhtenäinen, iso laskostasku, joka myös suojaa takaosaa ulkona istuessa. Väljemmät suuaukot helpottaa isompienkin esineiden käyttöä ja leveän, säädettävän vyön ansiosta tasku pysyy ylhäällä painavampienkin tavaroiden kanssa. Laadukkaat heijastimet edessä ja takana tuovat näkyvyyttä pimeässä liikkuessa. Edessä oikealla puolella kännykkätasku tarrakiinnityksellä ja sen rinnalla pienempi tasku hakaslenkillä, johon voi laittaa vaikka taskulampun tai kakkapussi rullan. Vasemmalla vetoketjutasku jonka päällä D-lenkki.

Valitse kirjainkoko. Mittaa LANTIONympärys mittasi ja lisää siihen noin 5-12cm väljyyttä ja katso mikä kirjainkoko osuu lähinnä. Pituus on taskun ympärysmitta suorana kiinnityshaan kanssa. Säädettävällä soljella ympärystä saa pienemmäksi.

Tehostevärit vaihtelevat (pinkki, lila, sininen), voit toivoa väriä tilauksen lisätietokentässä. Jäljellä hajakokoja ja -värejä.

XXS =95cm
XS =101cm
S =108cm
M =115cm
L =122cm
XL= 129cm
XXL= 135cm
Taskuun mahtuu mukaan niin kännykkä, noutokapulaa, naksutin, pilli, motivointipatukkaa, lelua,  nameja kuin dameja, nosework-välineitä, jälkiesineitä.... mitä vain juuri sinulle ja koirallesi treenaamiseen tarvitaan.

Vinkki: Kun treenivälineet ja palkkausvälineet ovat helposti saatavilla ja mukaan otettavissa, tulee treenejä tehtyä enemmän. On selvää, että lyhyet treenit useammin ovat tehokkaampia koiran oppimisen kannalta kuin yksi pitkä treenirupeama. Mikset siis ottaisi tavaksi päivittäisten lenkkien yhteydessä tehdä pari pientä treeniä? Samalla saat koiran yleistämään tehtävät eri paikkoihin ja kehitys on nopeaa.

Arvostelut 0 arvostelua