Helsitar Pro treenitasku, kokomusta
Helsitar Pro treenitasku, kokomusta Helsitar Pro treenitasku, kokomusta Helsitar Pro treenitasku, kokomusta

Helsitar Pro treenitasku, kokomusta

Tuotetta rajoitettu erä.
45,00 €
Sisältää alv. 24 %

Helsitar Pro treenitasku on suomalaista työtä, ja sopii niin treeneihin kuin lenkeillekin. Paljon tilaa nameille, leluille ja muille tarvikkeille.

Saatavuus 15 kpl

Helsitar Pro treenitasku sopii treeneihin, kisakentille ja lenkeille ympärivuotiseen käyttöön, niin kesähelteille kuin talven pakkasillekin. Taskuihin mahtuu paljon tavaraa: nameja, leluja, kakkapusseja, hihna, kännykät, avaimet ym. Etupuolella on kaksi isompaa taskua ja niiden ulkopinnoilla pienemmät taskut, joista toinen vetoketjulla suljettava ja toinen jaettu kahteen osaan esim. kännykälle ja kakkapusseille. Takana on yksi iso, yhtenäinen tasku. Vyötäröllä on pieni hakanen esim. hihnalle tai avaimille, ja toisella puolella nipsu numerolapulle. Vyötärö on joustava ja säädettävä, kiinnitys pikalukolla. Edessä ja takana heijastimet.

Treenitasku on valmistettu mikrokankaasta, joka on kevyt käyttää, mutta kestää kovempaakin menoa. Kangas on vettä hylkivä ja hengittävä. HUOM! Kuvista poiketen treenitasku on kokomusta.

Koot ovat valmiin treenitaskun mittoja suorana, väljyysvaraa kannattaa LANTIOLLE ottaa noin 10cm.

XXS=94cm
XS=100cm
S=107cm
M=114cm
L=121cm
XL=128cm
XXL=135cm
Taskuun mahtuu mukaan niin kännykkä, noutokapula, naksutin, pilli, motivointipatukka, lelu, nameja kuin dameja, nosework-välineitä, jälkiesineitä.... mitä vain juuri sinulle ja koirallesi treenaamiseen tarvitaan.

Vinkki: Koiran tulisi saada palkkionsa mahdollisimman nopeasti merkkisanan tai naksautuksen jälkeen. Tätä helpottaa se, että palkkiot ovat ohjaajan helposti saatavissa. Ja treenaamista helpottaa, kun välineet ovat helposti matkaan mukaan otettavissa.

Arvostelut 0 arvostelua