RAUH! Hirvi 15 puruluu
RAUH! Hirvi 15 puruluu

RAUH! Hirvi 15 puruluu

Tuotetta rajoitettu erä.
8,50 €
Sisältää alv. 14 %

Suomalainen HIRVIpuruluu, myös allergisille koirille. Erittäin kestävä. Valmistettu perinteisellä kuivaamismenetelmällä Hirven nahasta ilman lisäaineita.

Saatavuus 2 kpl

Hirvi 15 on ensimmäinen Hirvi puruluu, ja sen valmistus aloitettiin jo 2000 luvun alussa. "The one, but not only"

Hirvennahasta valmistetut puruluut ovat erittäin kestäviä ja herkullisia. Niissä käytetään koko hirvennahka, mukaan lukien paras osa eli pintanahka. Näin voimme tarjota koirallesi ainutlaatuisen, erittäin kestävän ja allergiavapaan nautinnon aidosta luonnontuotteesta. Käytämme puruluiden valmistukseen vain nahan laadukkaimman osan, emme trimmausjätettä tai muitakaan nk. ylijäämätuotteita. Nämä nk. ylijäämätuotteet toimitetaan jätteenkäsittelylaitokselle ja niistä tehdään orgaanista luomulannoitetta suomalaisille pelloille.

RAUH! puruluut valmistetaan Suomessa käsityönä vain ensiluokkaisista raaka-aineista. Valmistusmenetelmämme on suunniteltu alusta alkaen vain puruluiden ja muiden koiranherkkujen valmistukseen, lemmikkisi parhaaksi! RAUH! puruluut valmistetaan aina yhdestä nahkakappaleesta perinteisellä kuivaamismenetelmällä, JO VUODESTA 1989!

- RAUH! tuote on 100 % suomalaista käsityötä.
- Bakterologisesti puhdas.
- Tutkittu ja turvallinen.
- Poistaa hammaskiveä ja ehkäisee ientulehdusta.
- Maistuva ja herkullinen ajanviete koiralle.
- Kevyt, alhainen energiapitoisuus.

Se Aito ja alkuperäinen avainlipputuote!

Muistathan valvoa koiraasi sen syödessä puruluita sekä pitää aina raikasta vettä saatavilla.
Säilytys kuivassa huoneen lämmössä.

Ravintosisältö

Raakavalkuainen 87.7%, Raakarasva 2.1%, Kosteus 6.2%

Paino

n. 110 g

Pituus

n. 150 mm

Leveys

n. 60 mm

Paksuus

n. 50 mm

Vinkki: Koiralla alkaa hampaiden vaihtumisen jälkeen usein voimakas tuhoamistarve. Lenkitä koiraasi paljon, treenaa positiivisesti ja anna koiran käyttää päätään! Näiden lisäksi jätä tarjolle suuri määrä sallittua purtavaa, johon koira saa käyttää leukojaan. Pääset paljon helpommalla!

Arvostelut 0 arvostelua