Dobo - Kom i form med hunden
Dobo - Kom i form med hunden

Dobo - Kom i form med hunden

49,00 €
Sisältää alv. 10 %

Boken Dobo - Kom i form med hunden presenterar många Dobo övningar och hur de inverkar på både hundens och förarens kropp.

Saatavuus 231 kpl

Dobo - En gemensam motionsform för hunden och föraren. Dobo är en rolig motionsform som görs tillsammans med hunden som utvecklats i Finland år 2010. Dobo utvecklar både hundens och förarens muskelstyrka, balanssinne, smidighet och vighet. Dobo förbättrar hundens och förarens djupa muskler som t.ex. aktiva hundar behöver för att presentera bättre. Dobo förbattlar också relationen mellan hund och förare. 

Boken Dobo - Kom i form med hunden presenterar många Dobo- övningar och hur de  inverkar på både hundens och förarens kropp. Boken innehåller klara, illustrerade anvisningar för hur övningar ska göras på bollen och balansdynan. De skriftliga anvisningarna anger svårighetsgrad och hur övningen inverkar på hunden och föraren. Boken innehåller dessutom en massa rolig och nyttig information om hundens muskulatur och om hur olika hundgrenar inverkar på hundens fysik. Boken innehåller också träningsprogram som gör det lätt att börja med Dobo.

Bokens författare och grenens uppfinnare Camilla Peura har framgångsrikt tävlat inom olika grenar med hundar ov olika raser. Hennes Saluki tävlade bl.a. i tredje klass i agility och blev champion i Lure klass coursning. Camilla har med sina hundar dessutom hållit på med bl.a. lydnad, spåk, ruinsök, rapport, kapplöpning, huddans och utställning. Under åren har hon samlat på sig gedigen erfarenhet av att skola och tävla med olika hundar. Hon har dessutom utbildat hundtränare i olika hundklubbar och i sin egen hundskola.

Arvostelut 0 arvostelua