Ke-hu Protoni L
Ke-hu Protoni L

Ke-hu Protoni L

22,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Vetolelu, jossa joustokahva ja JW:n verkkopallon sisällä Kongin vinkutennispallo.

Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus 0 kpl

uomalaiset Ke-hu lelut on luotu palkkaleluiksi harrastekoirille.
Ke-hu Proton -vetolelusta löytyy monen koiran suosikiksi noussut verkkopallo johon on yhdistettu toinen supersuosittu lelu, vinkuva tennispallo. Kahvasta löytyy joustoa ja käsilenkistä miellyttävän pehmeä fleecevuori.

Ke-hu Proton -palkkalelussa on JW:n laadukas verkkopallo. Pallo on joustava ja pehmeä, koiran on hyvä ottaa siitä kiinni vetoleikeissä. Pallon sisälle on laitettu Kongin joustava ja vinkuva tennispallo. Kummankin kokoisessa lelussa on sisällä normaalin kokoinen tennispallo.

Kokotaulukko
M - Pallon korkeus n. 6,5 cm. Keskikokoisille ja suurille koirille.
L - Pallon korkeus n. 9,9 cm. Suurille koirille.

M-kokoisten lelujen kokonaispituus on n. 38 cm.
L-kokoisten lelujen kokonaispituus on n. 39 cm.


Ke-hu Proton pallon kestävyys on hyvä.
Lelut valmistetaan laadukkaista tarkkaan valituista materiaaleista. Leluissa käytetään esimerkiksi vain sellaisia palloja, jotka on valmistettu koirille vaarattomista myrkyttömistä kumiseoksista. Materiaalien valinnassa kestävyys ja käytettävyys ovat ykkösasioita, heti niiden perään tärkein kriteeri on lelujen tuottama ilo. Pyrimme luomaan hyvän mielen leluja, joista koirat pitävät ja joiden pirteä värimaailma tuo iloa myös koirien omistajille. Lelujen värit vaihtelevat kausittain. Huomaathan, että näitä leluja ei ole tarkoitettu ajanvieteleluksi tai järsittäväksi. Parhaimmillaan Ke-hut ovat koiran ja omistajan välisissä leikeissä. Valvothan koiran leikkiä lelun kanssa.

Ke-hu lelut on valmistettu Suomessa.

Arvostelut 0 arvostelua