Ke-hu Vinkeä koko L

Sisältää alv. 24.00 %

Ke-hu motivointilelu joustokahvalla, keinokarvalla ja Kongin vinkupallolla.

Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus 0 kpl

Suomalaiset Ke-hu lelut on luotu palkkaleluiksi harrastekoirille.
Ke-hu Vinkeä -vetolelujen vetonaulana on vinkeästi vinkuva pallo. Hauskuuden maksimoi tekoturkiskaistale. Kahvasta löytyy joustoa ja käsilenkistä miellyttävän pehmeä fleecevuori.

Vinkeässä on Kongin Squeezz pallo, joka vinkuu.

Kokotaulukko
M - Pallon korkeus n. 6,5 cm. M-koko sopii keskikokoisille koirille.
L - Pallon korkeus n. 7,5 cm. L-koko sopii esimerkiksi Belgianpaimenkoira -kokoluokan koirille.
Lelujen kokonaispituus on n. 47 cm.

Värit vaihtelevat.

Huomioithan, että pallo on ilmatäytteinen, joten koiran hampaan läpäistessä pallon piippaaminen voi hiljentyä. Pallon kestävyys on keskitasoa. Valitettavasti emme voi antaa takuuta pallon vingulle. Ke-hu tuoteperheestä löytyy myös kovempaakin purua kestäviä palloleluja.

Ke-hu lelut valmistetaan laadukkaista tarkkaan valituista materiaaleista. Leluissa käytetään esimerkiksi vain sellaisia palloja, jotka on valmistettu koirille vaarattomista myrkyttömistä kumiseoksista. Materiaalien valinnassa kestävyys ja käytettävyys ovat ykkösasioita, heti niiden perään tärkein kriteeri on lelujen tuottama ilo. Pyrimme luomaan hyvän mielen leluja, joista koirat pitävät ja joiden pirteä värimaailma tuo iloa myös koirien omistajille. Lelujen värit vaihtelevat kausittain.

Huomaathan, että näitä leluja ei ole tarkoitettu ajanvieteleluksi tai järsittäväksi. Parhaimmillaan Ke-hut ovat koiran ja omistajan välisissä leikeissä. Valvothan koiran leikkiä lelun kanssa.

Ke-hu lelut on valmistettu Suomessa.

Arvostelut 0 arvostelua