Riistatuoksu 35ml
Riistatuoksu 35ml Riistatuoksu 35ml Riistatuoksu 35ml

Riistatuoksu 35ml

Tuotetta rajoitettu erä.
14,90 €
Sisältää alv. 24 %

Riistatuoksu metsästyskoiran kouluttamiseen, voidaan käyttää dameissa ja jäljen tekemiseen.

Saatavuus 8 kpl

Pete Rickard's riistantuoksu helpottamaan metsästyskoiran koulutusta. Voidaan käyttää dameissa niin kuivalla maalla kuin vedessäkin. Voit levittää tuoksun dameihin esim. sumutepullolla tai pudottamalla varovasti 1-2 tippaa tuoksua damiin. Riittoisa pullo!
Eri tuoksuja.

Vinkki: Koira käyttää riistan ja damien etsimiseen sekä maa- että ilmavainua. Huomioi siis tuulen suunta harjoituksissa: kokemattomalla koiralla harjoitukset tehdään aina vastatuuleen, jotta koiran on helpompi saada damin haju nokkaansa. Kokeneella koiralla taas voidaan harjoituksia haastaa niin, että lähetys tehdään myötätuulen suuntaan. 
Jos koira tuntuu pelkästään juoksevan eikä käyttävän lainkaan nenäänsä, voit tehdä dameila pieniä jäljenpätkiä hakualueelle: laahaa damia maata pitkin muutamia metrejä, jotta koira pystyy haistamaan damin isommalta alueelta. Voit myös hieman piilotella dameja aluskasvillisuuteen, jotta koira ei pysty löytämään niitä pelkästään silmillään, vaan joutuu käyttämään nenäänsä päästäkseen damin luo. Riistatuoksuja käyttämällä damin tuoksu on huomattavasti voimakkaampi, jolloin koiran voi olla helpompaa päästä ideasta kiinni!

Arvostelut 0 arvostelua