Ke-Hu Vadelma motivointilelu
Ke-Hu Vadelma motivointilelu

Ke-Hu Vadelma motivointilelu

18,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Ke-hu Vadelma -palkkalelussa on Planet Dogin laadukas ja kestävä pallo. Koiran suuhun mukavan tuntuinen nystyräinen pallo on sisältä ontto.

Saatavuus 1 kpl

Suomalaiset Ke-hu -lelut on luotu palkkaleluiksi harrastekoirille.
Ke-hu Vadelma -vetolelu on pikkukoirien lelu, jossa puruotteessa joustava ontto vadelman muotoinen pieni pallo. Lelun kiinnostavuutta lisää tekoturkiskaistale. Kahvasta löytyy joustoa ja käsilenkistä miellyttävän pehmeä fleecevuori. Kahva on kapeampi kuin isommille koirille suunnatuissa Ke-hu leluissa.

Ke-hu Vadelma -palkkalelussa on Amerikassa valmistettu Planet Dogin laadukas ja kestävä pallo. Koiran suuhun mukavan tuntuinen nystyräinen pallo on sisältä ontto.

Oranssissa Vadelmassa on lila nauha ja oranssi karva sekä kahvavuori.
Sinisessä lelussa on lila nauha ja sininen karva sekä kahvavuori.
Pinkissä lelussa on neon keltainen nauha ja pinkki karva sekä kahvavuori.

Kokotaulukko
XS - Pallon korkeus n. 4 cm. Koko sopii pienille koiraroduille.

XS-kokoisten lelujen kokonaispituus on n. 34 cm. Nauha on n.1,5 cm leveää.


Ke-hu Vadelma on suunniteltu ensisijaisesti pienille koirille. Pallon kestävyys on hyvä. Huomioithan, että pieni pallo mahtuu isojen koirien takahampaiden väliin, jonka puruvoimaa pallo ei välttämättä kestä.

Lelut valmistetaan laadukkaista tarkkaan valituista materiaaleista. Leluissa käytetään esimerkiksi vain sellaisia palloja, jotka on valmistettu koirille vaarattomista myrkyttömistä kumiseoksista. Materiaalien valinnassa kestävyys ja käytettävyys ovat ykkösasioita, heti niiden perään tärkein kriteeri on lelujen tuottama ilo. Pyrimme luomaan hyvän mielen leluja, joista koirat pitävät ja joiden pirteä värimaailma tuo iloa myös koirien omistajille. Lelujen värit vaihtelevat kausittain.
Huomaathan, että näitä leluja ei ole tarkoitettu ajanvieteleluksi tai järsittäväksi. Parhaimmillaan Ke-hut ovat koiran ja omistajan välisissä leikeissä. Valvothan koiran leikkiä lelun kanssa.
Ke-hu -lelut on valmistettu Suomessa.

Arvostelut 0 arvostelua