Ke-Hu Maapallo motivointilelu
Ke-Hu Maapallo motivointilelu

Ke-Hu Maapallo motivointilelu

23,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Ke-hu Maapallo -vetolelussa on laadukas ja kestävä hieman joustava pallo. Lelun kiinnostavuutta lisää tekoturkiskaistale.

Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus 0 kpl

Suomalaiset Ke-Hu lelut on luotu palkkaleluiksi harrastekoirille.
Ke-Hu Maapallo -vetolelussa on laadukas ja kestävä amerikkalaisvalmisteinen, hieman joustava pallo. Lelun kiinnostavuutta lisää tekoturkiskaistale. Kahvasta löytyy joustoa ja käsilenkistä miellyttävän pehmeä fleecevuori.

Maapallo -lelussa on Planet Dogin laadukas Orbee -pallo. Pallo on täyskuminen ja sisältä ontto, siinä on mantereiden figuurit kohokuviona.

Värivaihtoehdot
Lila-Pinkki - Lila nauha, pinkki karva ja pallo
Sini-Vihreä - Sininen nauha, vihreä karva ja sininen pallo
Neonkeltainen-Sininen - Neon keltainen nauha, sininen karva ja pallo

Kokotaulukko
S - Pallon korkeus n. 5,5 cm. S-koko sopii pienehköille ja keskikokoisille koirille.

S-kokoisten lelujen kokonaispituus on n. 38 cm.

Ke-hu Maapallo on hyvä valinta rajumpaankin puruun, sillä pallo ei voi puhjeta. Pallon kestävyys on hyvä. Ajan saatossa ulkonevat mantereen osat voivat kuoriutua pinnasta pallon säilyttäessä kuitenkin pallomaisen muotonsa.

Lelut valmistetaan laadukkaista tarkkaan valituista materiaaleista. Leluissa käytetään esimerkiksi vain sellaisia palloja, jotka on valmistettu koirille vaarattomista myrkyttömistä kumiseoksista. Materiaalien valinnassa kestävyys ja käytettävyys ovat ykkösasioita, heti niiden perään tärkein kriteeri on lelujen tuottama ilo. Pyrimme luomaan hyvän mielen leluja, joista koirat pitävät ja joiden pirteä värimaailma tuo iloa myös koirien omistajille. Lelujen värit vaihtelevat kausittain.

Huomaathan, että näitä leluja ei ole tarkoitettu ajanvieteleluksi tai järsittäväksi. Parhaimmillaan Ke-Hut ovat koiran ja omistajan välisissä leikeissä. Valvothan koiran leikkiä lelun kanssa.

Ke-Hu -lelut on valmistettu Suomessa.

Arvostelut 0 arvostelua