Ke-Hu Ropina motivointilelu
Ke-Hu Ropina motivointilelu

Ke-Hu Ropina motivointilelu

20,50 €
Sisältää alv. 24.00 %

Ke-hu Ropina on motivointilelu joustokahvalla, keinokarvalla ja rapisevalla pallolla.

Saatavuus 2 kpl

Suomalaiset Ke-Hu -lelut on luotu palkkaleluiksi harrastekoirille.
Ke-Hu Ropina -vetolelu on räsikyvän rätisevä tapaus, jonka kruunaa hauskasti ropiseva pallo. Lelun kiinnostavuutta lisää tekoturkiskaistale. Kahvasta löytyy joustoa ja käsilenkistä miellyttävän pehmeä fleecevuori. Värit vaihtelevat.

Ropina -lelussa on JW Petsin laadukas Crackle Head -pallo. Pallon päällinen on joustavaa kumia ja pallon sisällä on tyhjää pulloa imitoivaa ropisevaa muovimateriaalia.

Lila-Vihreässä lelussa on lila nauha ja vihreä pallo.
Lila-Sinisessä lelussa on lila nauha ja sininen pallo.
Pinkissä lelussa on ruskea nauha ja pinkki pallo.

Kokotaulukko
S - Pallon korkeus n. 6 cm. S-koko sopii pienehköille ja keskikokoisille koirille.
M - Pallon korkeus n. 7 cm M-koko sopii keskikokoisille ja suurehkoille koirille.

S-kokoisten lelujen kokonaispituus on n. 40 cm ja M-kokoisten lelujen n. 47 cm.
Pallon sisällä oleva muovinen ropiseva aines voi litistyä ajan saatossa koiran purressa palloa. Tällöin se hiljenee. Pallon ulkokuori säilyy kuitenkin pallon muotoisena. Pallon kestävyys on keskitasoa. Ke-Hu tuoteperheestä löytyy myös kovempaa purua kestäviä palloleluja.

Lelut valmistetaan laadukkaista tarkkaan valituista materiaaleista. Leluissa käytetään esimerkiksi vain sellaisia palloja, jotka on valmistettu koirille vaarattomista myrkyttömistä kumiseoksista. Materiaalien valinnassa kestävyys ja käytettävyys ovat ykkösasioita, heti niiden perään tärkein kriteeri on lelujen tuottama ilo. Pyrimme luomaan hyvän mielen leluja, joista koirat pitävät ja joiden pirteä värimaailma tuo iloa myös koirien omistajille. Lelujen värit vaihtelevat kausittain.

Huomaathan, että näitä leluja ei ole tarkoitettu ajanvieteleluksi tai järsittäväksi. Parhaimmillaan Ke-Hut ovat koiran ja omistajan välisissä leikeissä. Valvothan koiran leikkiä lelun kanssa.

Ke-Hu -lelut on valmistettu Suomessa.

Arvostelut 0 arvostelua