Tuggy Critters pikkulepakko-vetolelu joustokahvalla koko S

Tuggy Critters pikkulepakko-vetolelu joustokahvalla koko S

Sisältää alv. 24.00 %

Ihana pikkulepakko, jossa joustokahva. Koiran koulutukseen ja leikitykseen. Sisällä vinku.

Saatavuus 5 kpl

Ihana pikkulepakkolelu!
Hymyilevä onnellinen lepakko, joka ei lennä pois koirastasi helposti! Pehmeä ja muhkea, hyvin vähän täyteaineita (onttoa kuitua) lelun keskiosassa, vartaloon ommeltu pehmeä joustokahva - täydellisen motivoiva lelu koiran kouluttamiseen ja leikkimiseen ihmisen kanssa.

Jotta lelu olisi kestävämpi, se on valmistettu 2 kerroksesta.

Sisältää vingun.
Tämä tuote on konepestävä 30 ° C: ssa. Älä käytä huuhteluainetta, älä rumpukuivausta, älä silitä.

Lelujen värit vaihtelevat
Älä jätä koiran kanssa lelua vartioimatta. Poista lelu, jos se on vaurioitunut. Ei tarkoitettu lapsille.

Koko:
Lepakko pieni: 9 cm x 19 cm (Kx L)
Kokonaispituus: n. 45 cm
materiaali: 100% polyesteriä