Tasapainotyyny Doboharjoitteluun
Tasapainotyyny Doboharjoitteluun Tasapainotyyny Doboharjoitteluun Tasapainotyyny Doboharjoitteluun Tasapainotyyny Doboharjoitteluun Tasapainotyyny Doboharjoitteluun Tasapainotyyny Doboharjoitteluun Tasapainotyyny Doboharjoitteluun Tasapainotyyny Doboharjoitteluun

Tasapainotyyny Doboharjoitteluun

40,00 €
Sisältää alv. 24 %

Tasapainotyyny koiran ja ohjaajan tasapainon, lihaskunnon ja kehonhallinnan harjoittamiseen.

Saatavuus 94 kpl

Tasapainotyynyjä (eli lörppiä) käytetään Dobossa kasvattamaan sekä koiran että ohjaajan lihaskuntoa, syvää lihaksistoa, tasapainoa  ja kehonhallintaa. Tasapainotyynyjä voi käyttää sekä ohjaaja että koira. Koiralla voidaan harjoittaa sekä etu- että takaosan tasapainoa, hallintaa ja lihaskuntoa. Tuotteen halkaisija on 40cm.

Pakettiin kuuluu pumppu. Käytä pumppaamiseen tyynyn tulppapussissa olevaa suutinta.

Vinkki: Koira tietää hyvin, mitä etuosa ja etujalat tekevät, mutta takajalat ovat monelle koiralle haastavat. Hyvä takaosan kehonhallinta on kuitenkin tärkeää niin agilityssa, tokossa, rallytokossa kuin koiratanssissa. Lisäksi, mitä paremmin koira hallitsee kehoaan, sen pienempi loukkaantumisriski koiralla on ihan arjessakin. Tästä syystä kaikenlainen takaosan kehonhallintaa kehittävä temppujen opettaminen on fiksua. Tasapainotyynylle koiran voi opettaa esimerkiksi sheippaamalla peruuttamaan ja erottelemaan etutassut ja takatassut toisistaan.


Pituus:
40 cm
Korkeus:
40 cm
Leveys:
5 cm
Paino:
2200 g
Arvostelut 0 arvostelua