Agilitypainotteinen pentukurssi 145e, päiväryhmä Näytä suurempana

Agilitypainotteinen pentukurssi 145e, päiväkurssi

Ilmoittauduthan ensin Kompassin sivujen kautta kurssille. Mainitsehan ilmoittautumisen yhteydessä kurssisi alkamispäivämäärän ja osallistujan nimen, mikäli se on eri kuin maksaja.

Varaa paikkasi ensin Koirakoulu Kompassin sivujen kautta

Koirakoulu Kompassin Agilitypainotteinen pentukurssi on tarkoitettu koirille,  jotka ovat iältään vähintään 4,5kk mutta eivät kurssin alkaessa vielä 10kk vanhempia. Kurssi sopii erityisesti koirille,  joiden kanssa omistajalla on suunnitelmissa aloittaa agilityharrastus.

Kurssilla harjoitellaan erityisesti agilityssa tarvittavaa tottelevaisuutta: sivulletuloa, paikallaoloa, luoksetuloa, katsekontaktia, kosketusalustaa, lämmittelyliikkeitä sekä agilityesteitä ja ohjaustekniikoita. Kurssista neljä kertaa on tottelevaisuusharjoituksia ja neljä agilityharjoituksia.

Ilmoittauduthan ensin Kompassin sivujen kautta kurssille www.koirakoulukompassi.com. Mainitsehan ilmoittautumisen yhteydessä kurssisi alkamispäivämäärän ja osallistujan nimen, mikäli se on eri kuin maksaja.

Agilitypainotteinen pentukurssi 145e, päiväkurssi