Agilitypainotteinen pentukurssi 170e Näytä suurempana

Agilitypainotteinen pentukurssi 170e

Ilmoittauduthan ensin Kompassin sivujen kautta kurssille. Mainitsehan ilmoittautumisen yhteydessä kurssisi alkamispäivämäärän ja osallistujan nimen, mikäli se on eri kuin maksaja.

Varaa paikkasi ensin Koirakoulu Kompassin sivujen kautta

Kurssilla harjoitellaan erityisesti agilityssa tarvittavaa tottelevaisuutta: sivulletuloa, paikallaoloa, luoksetuloa, katsekontaktia, kosketusalustaa, lämmittelyliikkeitä sekä agilityesteitä ja ohjaustekniikoita. Kurssista neljä kertaa on tottelevaisuusharjoituksia ja neljä agilityharjoituksia.

Ilmoittauduthan ensin Kompassin sivujen kautta kurssille www.koirakoulukompassi.com. Mainitsehan ilmoittautumisen yhteydessä kurssisi alkamispäivämäärän ja osallistujan nimen, mikäli se on eri kuin maksaja.

Agilitypainotteinen pentukurssi 170e