AirKong vinkuva tennispallo 2kpl koko L Näytä suurempana

AirKong vinkuva tennispallo 2kpl koko L

Kongin hauska, vinkuva tennispallo, saa koirat hulluiksi pallosta! Erinomainen palkkio niin tokoon kuin agiinkin. L-koon halkaisija on 9cm, joten se on vauhdikkaisiin leikkeihin hieman normaalitennispalloa turvallisempi.

L-koon pakkauksessa kaksi palloa.

Koulutusvinkki:
Jotkut koirat eivät haluaisi luopua saamastaan pallopalkasta. Ne saattavat juoksennella itsekseen iloisesti pitkin ja poikin vältellen ohjaajansa luo tulemista pelätessään palkkion menetystä.
Tähän voi kokeilla seuraavaa keinoa. Koiran saatua palkkion pyydä koira luoksesi (mene jopa kyykkyyn) ja ota makupala käteesi. Älä tee elettäkään ottaaksesi lelua koiralta. Koira saa ottaa namin ja sen jälkeen lelunsa. Pian koira jo tulee iloisemmin luoksesi. Toista tätä ja lisää sana 'irti' juuri, kun koira pudottaa esineen ja koira saa siis syödä palkkionsa ja saa naminsa. (Tavoite saada koira uskomaan, ettei pallon pois antaminen merkitse aina hauskan leikin loppua)
Tee sitten sama mutta niin, että laitat kätesi lelun päälle ja anna koiran ottaa nami toisesta kädestäsi ja koiran otettua namin nosta samalla kätesi pois namin päältä. Koira saa taas ottaa lelunsa.  Toista niin kauan, että koira ei koe kättäsi uhkana lelun päällä.
Kun tämä jo sujuu nosta pallo, palkitse koira ja heitä pallo palkkioksi. Koulutuksen edetessä lisää käsky ilman namikättä ja palkitse. Hiljalleen muuta luopumisesta palkitseminen satunnaiseksi.

AirKong vinkuva tennispallo 2kpl koko L