Fantastic DuraFoam pallo koko  L Näytä suurempana

Fantastic DuraFoam pallo koko L

Starmarkin pehmeä ja kestävää materiaalia oleva pallo. Pallo kelluu, kestää vetämistä, erinomainen koulutukseen. Erinomainen pallo koiran palkitsemiseen ja yhteisiin leikkihetkiin.

Pallon halkaisija 9cm.
Käy loistavasti mm. vauhtinoudon opetukseen ja vesileikkeihin

Koulutusvinkki:
Kiihtymyksen kanssa pitää olla tarkkana – etenkin PK-tottelevaisuudessa pelkkä nopeus ei riitä oikean vaikutelman saamiseksi, vaan koiran pitää näyttää ”vietikkäältä” ts. erityisen innokkaalta. Täten PK-tottelevaisuusliikkeissä pitää miettiä tarkkaan, miten kiihtyneen koiran pitää olla, jotta se osaisi yhdistää liikkeeseen oikean mielentilan, mutta ei ylikiihtyisi ja stressaantuisi niin, että oppiminen heikkenee. Vastapainoksi koiran voi opettaa rentoutumaan käskystä.

Fantastic DuraFoam pallo koko  L

Fantastic DuraFoam pallo koko L