CannyCollar vedonestopanta, suurille koirille Näytä suurempana

CannyCollar vedonestopanta, suurille koirille

Uusi tuote

Suurille koirille, koko 8 53-58cm.

Tiedot

33.00EUR sis. alv

Lisää toivelistaan

Klikkaa logoa - näet maksutavat
Klikkaa logoa - näet maksutavat

Lisätiedot

Canny Collar on vedonestopanta, joka tehokkaasti helpottaa koiran hallintaa taluttimessa ja auttaa hihnassa vetämisen lopettamiseen.
Kun koira vetää taluttimessa, vetämisestä aiheutuu paine koiran kuonon päälle, ja heti kun koira lopettaa vetämisen paine kuonon päällä loppuu. Koira oppii näin nopeasti olemaan kiskomatta ja samoin koiran hallinta helpottuu.
Tosin kuin monissa muissa vedonestopannoissa CannyCollarissa lukko tulee koiran niskan taakse aivan kuten normaalissa taluttimessa. Koiran vetäessä koiran pää ei myöskään käänny sivulle vaan alaspäin.
Näistä syistä useiden koirien on helpompi hyväksyä CannyCollar kuin moni muu vedonestopanta.
CannyCollarin koko valitaan koiran kaulanympäryksen mukaan. Mittaa koiran kaulan ympärys ylhäältä, heti korvien alapuolelta ja leuan alta.

Mitta tulee ottaa heti koiran niskan yläosasta.


Aloita koiran hihnakoulutus varmistamalla, että ostat oikean kokoisen Canny Collar-pannan.
Oikea koko on tärkeää varmistaa, jotta Canny Collar ei irtoa lenkin aikana. Kun asennat Canny Collarin, sen tulisi olla sen verran tiukalla, ettei koira voi vetää sitä päänsä ja korviensa yli.  Jos se voi irrota, sinun tulee asentaa panta tiukemmalle tai ottaa pienempikokoinen panta. Tämä sääntö koskee varsinkin koiria, jotka voivat yrittää juosta pupujen, autojen, toisten koirien jne. perään.

Laita Canny Collar koiran päälle ja voit mennä kävelylle heti. Pidä talutin lyhyellä, mutta löysällä kävellessä ja pyri saamaan koirasi kävelemään vierelläsi.. Käyttämällä lyhyttä talutinta koiran koulutus on helpompaa. Anna koiralle runsaasti laulu kehuja, kun kävely alkaa sujua hyvin.

Ensimmäisen kerran kun laitat pannan koiran kuonon yli, koira voi vastustaa sitä ja yrittää tassulla saada sitä pois kunonsa päältä. Tämä on melko yleinen ja normaali reaktio joillekin koirille. Koiralle kuonon yli menevä pannan osa on vähän samanlainen tunne, kun se kun laitamme rannekellon tai sormuksen ensimmäistä kertaa - jotkut koirat eivät yksinkertaisesti ole tottuneet siihen. Jatka kävelyä niin että koira keskittyy käveyyn eikä Canny Collariin, Tämä onnistuu niin, että nostat talutinta ylöspäin, kun koira raapii tassulla sitä ja sanallisesti kehotat koiraa seuraamaan sinua.

Kun koira on kävelee, anna välittömästi lisää talutinta, jotta paine kuonon päällä pienenee Canny Collarista  ja anna sille runsaasti kehuja jatkaen samalla kävelyä. Koiran täytyy oppia, että jossain vaiheessa kävelyä, paine vapautuu, muuten koirai vain jatkaa painamista sitä vastaan.

Toista tämä kun koira yrittää ottaa Canny Collaria pois. Koska talutin on liitetty pään takana, koira ei voi saada tassua taluttimen päälle. Voit käyttää koulutuksen apuna myös naksutinta. Muista eina kehua koiraa, kun koira kävelee kauniisti.


Huom! Muistathan, että kaikki vedonestovaljaat ja muut vedonestovälineet ovat vain koulutuksen apukeinoja. Parhaimpaan tulokseen päästään yhdistämällä välineeseen koulutus ja taataan aina koiralle riittävä määrä liikuntaa sekä aktiviteettia.

Arviot

Ei arvosteluja tällä hetkellä.

Kirjoita arvio

CannyCollar vedonestopanta, suurille koirille

CannyCollar vedonestopanta, suurille koirille

Suurille koirille, koko 8 53-58cm.