Ke-Hu Tennis Näytä suurempana

Ke-Hu Tennis

Ke-hu Tennis on perinteisistä tennispalloista tehty lelu, josta löytyy kokoja pikkukoirasta suurempienkin rotujen edustajiin.

Tuotetta ei ole varastossa

Suomalaiset Ke-hu lelut on luotu palkkaleluiksi harrastekoirille.

Joidenkin koirien mielestä tennispallo on maailman paras asia! Ke-hu Tennis on tennispallosta tehty lelu neljässä eri koossa. XS -koon lelu sopii pienimmillekkin koirille, L-kokoinen pallo on normaalia tennispalloa suurempi ja turvallinen isommillakin roduilla. Ke-hu Tennis lelujen pallot ovat vinkuvia tennispalloja, mutta koska pallojen läpi kulkee nauha, on vinku astetta vaimeampi kuin pelkässä pallossa. Palloa seuraa tekoturkiskaistale, kahvassa jousto ja käsiosassa fleeevuori. Tekstiiliosien värit vaihtelevat.

Kokotaulukko
S - Pallon korkeus 4 cm. Lelun pituus n. 38 cm. Medikokoisille koirille.
M - Pallon korkeus 6 cm. Lelun pituus n. 38 cm. Tavallisen kokoinen tennispallo.
L- Pallon korkeus 8 cm. Lelun pituus 42 cm. Belgianpaimenkoira -kokoluokan koirille.

Huom! Valitettavasti emme voi antaa takuuta pallon vingulle. Koiran hampaan lävistäessä vingun se vaikenee. Joten Ke-hu Tennis on tennispallolelu, jossa on bonuksena vinku, koiran otteista riippuu kauanko tämä lisäominaisuus on käytössä.

Lelut valmistetaan laadukkaista tarkkaan valituista materiaaleista. Leluissa käytetään esimerkiksi vain sellaisia palloja, jotka on valmistettu koirille vaarattomista myrkyttömistä kumiseoksista. Materiaalien valinnassa kestävyys ja käytettävyys ovat ykkösasioita, heti niiden perään tärkein kriteeri on lelujen tuottama ilo. Pyrimme luomaan hyvän mielen leluja, joista koirat pitävät ja joiden pirteä värimaailma tuo iloa myös koirien omistajille. Lelujen värit vaihtelevat kausittain.

Huomaathan, että näitä leluja ei ole tarkoitettu ajanvieteleluksi tai järsittäväksi. Parhaimmillaan Ke-hut ovat koiran ja omistajan välisissä leikeissä. Valvothan koiran leikkiä lelun kanssa.

Ke-hu lelut on valmistettu Suomessa.

Ke-Hu Tennis