Ke-Hu Pomppu Näytä suurempana

Ke-Hu Pomppu

Ke-hu Pomppu on vetolelu jossa on kestävä hyvin pomppiva pallo, tekoturkiskaistale sekä joustokahva vuorella. Värit vaihtelevat, pallo on aina oranssi.

Suomalaiset Ke-hu lelut on luotu palkkaleluiksi harrastekoirille.
Ke-hu Pomppu -vetolelun viihdyttävyyden kulmakivenä on kestävä pallo, jossa on koiran suuhun mukavan tuntuiset nystyrät sekä heitettäessä hyvä pomppu. Viihdyttävyyden kruunaa tekoturkiskaistale. Kahvasta löytyy joustoa ja käsilenkistä miellyttävän pehmeä fleecevuori. Värit vaihtelevat, pallo on aina oranssi.

Pompussa on kovempaakin otetta kestävä laadukas Jolly Pets pallo
Kokotaulukko
M - Pallon korkeus n. 6,5 cm. Koko sopii keskikokoisille koirille ja kestävyytensä puolesta myös vähän isommillekkin koirille.

M-kokoisen lelun kokonaispituus n. 46 cm.
Pallo on sisältä ontto hieman joustava täyskuminen laadukas lelu. Sen kestävyys on hyvä.

Ke-hu lelut valmistetaan laadukkaista tarkkaan valituista materiaaleista. Leluissa käytetään esimerkiksi vain sellaisia palloja, jotka on valmistettu koirille vaarattomista myrkyttömistä kumiseoksista. Materiaalien valinnassa kestävyys ja käytettävyys ovat ykkösasioita, heti niiden perään tärkein kriteeri on lelujen tuottama ilo. Pyrimme luomaan hyvän mielen leluja, joista koirat pitävät ja joiden pirteä värimaailma tuo iloa myös koirien omistajille. Lelujen värit vaihtelevat kausittain.

Huomaathan, että näitä leluja ei ole tarkoitettu ajanvieteleluksi tai järsittäväksi. Parhaimmillaan Ke-hut ovat koiran ja omistajan välisissä leikeissä. Valvothan koiran leikkiä lelun kanssa.

Ke-hu lelut on valmistettu Suomessa.

Ke-Hu Pomppu