Dogmotion pyöräkiinnitys

Uusi tuote

Dogmotion pyöräkiinnitys koiran kanssa turvalliseen pyöräilyyn

Tiedot

Tuotetta ei ole varastossa

50.00EUR sis. alv

Lisää toivelistaan

Klikkaa logoa - näet maksutavat
Klikkaa logoa - näet maksutavat

Lisätiedot

Dogmotion on polupyörään kiinnitettävä apuväline, joka pitää koiran turvallisella paikalla pyörän vierellä turvassa liikenteeltä, polkimilta ja renkailta. Dogmotion mahdollistaa sinua keskittymään pyörän ohjaamiseen ja liikenteen seuraamiseen. Springeri estää koiraa myös sotkeentumasta taluttimeensa ja vaimentaa koiran äkkinäisistä liikkeistä aiheutuvat nykäisyt ja sivulle suuntautuvan vedon. Tällöin pyöräily on turvallisempaa, helpompaa ja mukavampaa innokkaankin lenkkiseuralaisen kanssa.

Dogmotion pyöränkiinnitykessä on turvakytkin, joka varmistaa, että koirasi vapautuu yllättävässä hätätilanteessa ja estää siten sekä sinun että koirasi vahingoittumisen. Tällaisia tilanteita voi tulla, jos koira esimerkiksi juoksee katulampun tai puun väärälle puolelle. Dogmotion pyöränkiinnitys soveltuu käytettäväksi useimpien naisten- ja miestenpyörämallien kanssa ja sen voi asentaa kummalle puolelle tahansa.

Juokseminen on koiralle erinomaista liikuntaa, mutta aloita varoen ja vältä liiallisen pitkiä lenkkejä. Sopiva nopeus on sellainen, että koira pystyy ravaamaan ja lenkin pituus suhteutetaan koiran mukaan. Älä aloita pyörälenkkejä liian nuoren koiran kanssa vaan odota koiran koosta ja rakenteesta riippuen noin 10kk - 1,5 vuoden ikään. Myös turvallisuus tulee huomioida ja koiraa kannattaisikin juoksuttaa pientareen puolella. Ja pohjan jolla koira juoksee tulisi olla pehmeä - ei asvaltti tai karkeakivinen soratie.

Arviot

Ei arvosteluja tällä hetkellä.

Kirjoita arvio

Dogmotion pyöräkiinnitys

Dogmotion pyöräkiinnitys

Dogmotion pyöräkiinnitys koiran kanssa turvalliseen pyöräilyyn