Agilitypainotteinen perustottelevaisuuskurssi Näytä suurempana

Agilitypainotteinen perustottelevaisuuskurssi

Ilmoittauduthan ensin Kompassin sivujen kautta kurssille. Mainitsehan ilmoittautumisen yhteydessä kurssisi alkamispäivämäärän ja osallistujan nimen, mikäli se on eri kuin maksaja.

Varaa paikkasi ensin Koirakoulu Kompassin sivujen kautta

Agilitypainotteinen perustottelevaisuuskurssi on tarkoitettu koirille,  jotka ovat iältään vähintään 10kk. Kurssi sopii erityisesti koirille,  joiden kanssa omistajalla on suunnitelmissa aloittaa agilityharrastus.

Kurssilla harjoitellaan erityisesti agilityssa tarvittavaa tottelevaisuutta: sivulletuloa, paikallaoloa, luoksetuloa, katsekontaktia, kosketusalustaa, namitargetti sekä agilityesteitä ja ohjaustekniikoita. Kurssista neljä kertaa on tottelevaisuusharjoituksia ja neljä agilityharjoituksia.

Ilmoittauduthan ensin Kompassin sivujen kautta kurssille www.koirakoulukompassi.com. Mainitsehan ilmoittautumisen yhteydessä kurssisi alkamispäivämäärän ja osallistujan nimen, mikäli se on eri kuin maksaja.

Kurssille ei saa osallistua toisia koiria tai ihmistä kohtaan agressiivisesti käyttäytyvän koiran kanssa!

Agilitypainotteinen perustottelevaisuuskurssi